stijn vanassche

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
1443



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
429
Huidige aantal punten:
933

Palmares

2019
vanassche
1095 ptn
374 op 656
2018
stino topteam
1087 ptn
472 op 715
2016
stijn vanassche
1825 ptn
184 op 750
2015
stijn vanassche
1992 ptn
30 op 597
2014
kennys
1740 ptn
175 op 567

2019
91
1792 ptn
557 op 655
2018
forza tom
3022 ptn
263 op 596
2017
stijn vanassche
2953 ptn
356 op 604
2016
stijn vanassche
2080 ptn
84 op 596
2015
stijn vanassche
2077 ptn
287 op 507
2014
Mc tosh
3248 ptn
160 op 488
2013
vanasse
2269 ptn
251 op 401

2018
stijn vanassche
1717 ptn
412 op 600
2017
stijn vanassche
2926 ptn
17 op 809
2016
stijn vanassche
3009 ptn
145 op 691
2015
stijn vanassche
3553 ptn
296 op 709
2014
Tour des vriezes
1617 ptn
217 op 585
2013
vanasse
3259 ptn
60 op 589

2017
stijn vanassche
3979 ptn
158 op 550
2016
stijn vanassche
1294 ptn
386 op 437
2015
iljoooo
676 ptn
472 op 492
2014
stijn vanassche
2095 ptn
236 op 443
2013
stijn vanassche
2575 ptn
84 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
327 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3022 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2034 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1443 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2887 ptn