Lander Vergote

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
1125



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
582
Huidige aantal punten:
584

Palmares

2019
Lander
1125 ptn
343 op 656
2018
Lander
1022 ptn
522 op 715
2015
Lander Vergote
1702 ptn
171 op 597
2014
Lander Vergote
1155 ptn
495 op 567
2013
izv
1726 ptn
62 op 449

2018
LanderV
2199 ptn
549 op 596
2017
izv
2834 ptn
401 op 604
2014
izv
2340 ptn
373 op 488
2013
Lander Vergote
1745 ptn
313 op 401

2018
Lander Vergote
1104 ptn
588 op 600
2015
Lander Vergote
2890 ptn
512 op 709
2014
Lander Vergote
1978 ptn
127 op 585
2013
izv
1096 ptn
532 op 589

2017
Geen Naam
3681 ptn
212 op 550
2016
izv
2181 ptn
167 op 437
2015
Lander Vergote
758 ptn
458 op 492
2014
Lander Vergote
1216 ptn
406 op 443
2013
izv
1517 ptn
291 op 403
2012
izv
276 ptn
295 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
325 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
2199 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1333 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1125 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1125 ptn