Jan Bevernage

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
1849



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
304
Huidige aantal punten:
464

Palmares

2022
De Kings
1253 ptn
112 op 554
2021
De Kings
1626 ptn
50 op 520
2020
De Kings
589 ptn
172 op 667
2019
de Kings
1434 ptn
110 op 656
2018
De Kings
1018 ptn
525 op 715

2022
De Kings
2446 ptn
300 op 530
2020
De Kings
1531 ptn
381 op 490
2019
de kings
1735 ptn
489 op 655
2018
The Kings
3292 ptn
134 op 596

2020
de Kings
2301 ptn
249 op 522
2019
de kings
3973 ptn
3 op 775
2018
the kings
3391 ptn
13 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
328 ptn (Voorjaar 2021 - Rit 2 - Kuurne-Brussel-Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3973 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3405 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1849 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3699 ptn