patrick bogaerts

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
1491



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja

Palmares

2022
Mijn keuze veur 8996 CQ
1086 ptn
274 op 554
2021
wa hedde nog voor 6000punten?
862 ptn
499 op 520
2020
allemaal veur nen euro
561 ptn
220 op 667
2019
horen zien en zwijgen
1234 ptn
245 op 656
2018
dure vogels2
790 ptn
656 op 715

2022
Avanti
1897 ptn
494 op 530
2020
ik wil wel maar ik kan ni
1587 ptn
366 op 490
2019
bovenop den baarg
2468 ptn
326 op 655
2018
berg geitjes
1142 ptn
585 op 596

2020
Vacin_Zoekers
1971 ptn
342 op 522
2019
Vive le velo baargoep
1457 ptn
755 op 775

Stats

Hoogste ritscore ooit:
325 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 6 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3983 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2427 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1491 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2983 ptn