emiel corrijn

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
41
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
247
Huidige aantal punten:
424

Palmares

2018
Corryn construct cycling team
1420 ptn
152 op 715
2016
corryn construct cycling team
1543 ptn
414 op 750
2015
vincere insieme
1688 ptn
181 op 597
2014
Corryn construct cycling team
1847 ptn
88 op 567
2013
corrijn construct cycling team
1757 ptn
49 op 449

2018
Corryn construct cycling team
2936 ptn
330 op 596
2017
Corryn Construct cycling team
3236 ptn
227 op 604
2016
corryn construct cycling team
1759 ptn
232 op 596
2015
il bambino d'oro
2474 ptn
169 op 507
2014
corryn construct cycling team
3340 ptn
136 op 488
2013
Corryn Construct Cycling Team
3055 ptn
108 op 401
2012
corrijn cycling team
2904 ptn
30 op 255

2017
corryn construct cycling team
1010 ptn
574 op 809
2016
emiel corrijn
2361 ptn
379 op 691
2015
corryn construct cycling team
2429 ptn
592 op 709
2014
corrijn construct cycling team
1087 ptn
391 op 585
2013
corrijn cycling team
2896 ptn
165 op 589
2012
corrijn cycling team
2408 ptn
123 op 420

2017
corryn construct cycling team
3279 ptn
281 op 550
2016
emiel corrijn
2155 ptn
172 op 437
2015
emiel corrijn
1536 ptn
288 op 492
2014
corryn construct cycling team
3017 ptn
25 op 443
2013
corryn construct cycling team
2566 ptn
86 op 403
2012
corrijn construct cycling team
4718 ptn
4 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2936 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1148 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn