Sam Baecker

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
206
Huidige aantal punten:
514

Palmares

2020
Wuhan nie pleuje
767 ptn
9 op 667
2019
De Kuitenbijters
831 ptn
582 op 656
2018
De Kuitenbijters
1199 ptn
339 op 715
2016
veur den bloemekee
1762 ptn
237 op 750
2015
Straffen Toebak
1376 ptn
384 op 597

2019
Gambe di flanella
3071 ptn
164 op 655
2018
De Kuitenbijters
3451 ptn
38 op 596
2017
Sam Baecker
3585 ptn
103 op 604
2016
Per i fiori
1659 ptn
288 op 596
2015
Sam Baecker
2992 ptn
67 op 507
2014
volgers van MVC
3706 ptn
68 op 488

2019
Ta mère est une Gitovu
3672 ptn
57 op 775
2017
't is prijs in Parijs
2432 ptn
76 op 809
2016
WaarStaanZe WaarMoetenZeStaan
1909 ptn
536 op 691
2015
Los in de broek
4245 ptn
77 op 709
2014
sba
1231 ptn
344 op 585

2017
Sam Baecker
3223 ptn
290 op 550
2016
Sam Baecker
2191 ptn
165 op 437
2015
VUELTAmtam
1418 ptn
322 op 492
2014
Superior Amberes Magníficos
2317 ptn
154 op 443
2013
Moscas españolas
2195 ptn
156 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3672 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3140 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn