Hendrik Depotter

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1285



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Pullman Orient Express
741 ptn
624 op 656
2018
koekeloeren
836 ptn
634 op 715
2016
hallo
1247 ptn
608 op 750
2015
asjemenou
1432 ptn
349 op 597
2014
mezienderookbie
1752 ptn
160 op 567
2013
thibolily
1296 ptn
233 op 449
2012
thibolily
1298 ptn
143 op 310

2019
Pullman Oriënt Express
1829 ptn
545 op 655

2018
Mulhouse
2943 ptn
104 op 600
2017
pullman orient express
1325 ptn
494 op 809
2016
hallo
2036 ptn
503 op 691
2015
hallo
4316 ptn
52 op 709
2014
thibolilymathis
555 ptn
504 op 585
2013
lupine
0 ptn
562 op 589
2012
megaanervoorzeker
2208 ptn
176 op 420

Stats

Hoogste ritscore ooit:
403 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2943 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1084 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1285 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2570 ptn