Jo Vannieuwenhuyze

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
1446



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
1446 ptn
99 op 656
2018
Wereldploegske JO
997 ptn
542 op 715
2016
volder teamspeler
2008 ptn
80 op 750
2015
tommeke tommeke wat doe je nu?
610 ptn
578 op 597

2016
volder voor bk
1586 ptn
324 op 596
2015
XU Gang is kopman!!! (PJ)
2378 ptn
196 op 507

2017
Volder de bolder
1178 ptn
537 op 809

2017
Jo Vannieuwenhuyze
2529 ptn
389 op 550
2016
Geen ambities deze keer
1488 ptn
346 op 437
2015
peetn smalln
1536 ptn
290 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
374 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
1941 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
650 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1446 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1446 ptn