tom messiaen

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
2135



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Jaja
838 ptn
577 op 656
2018
Boonenbaas
1194 ptn
343 op 715
2016
Www.ielervrienden
1669 ptn
307 op 750
2015
rip criquielion ronse88
1426 ptn
355 op 597
2014
ridders van kaas en hesp
1519 ptn
344 op 567
2013
tom's team
1165 ptn
302 op 449

2019
Jaja
2342 ptn
248 op 655
2018
Piroots
3230 ptn
361 op 596
2017
tom messiaen
3457 ptn
143 op 604
2016
tom messiaen
2258 ptn
37 op 596
2015
wielervrienden
2711 ptn
108 op 507
2014
tom messiaen
3054 ptn
205 op 488
2013
ridders kaas en hesp
3253 ptn
79 op 401

2019
Azo en niet anders
3227 ptn
287 op 775
2018
Pas de Salbutamol sur les cols
3312 ptn
21 op 600
2016
tom messiaen
3162 ptn
100 op 691
2015
ridders van kaas en hesp
4322 ptn
50 op 709
2014
ridders van kaas en hesp
907 ptn
439 op 585
2013
ridders van kaas en hesp
2168 ptn
379 op 589

2017
tom messiaen
4203 ptn
120 op 550
2016
de gevallen helden
2327 ptn
136 op 437
2015
ridders van kaas en hesp
1531 ptn
291 op 492
2014
Ridders van kaas en hesp
1633 ptn
358 op 443
2013
Ridders van kaas en hesp
2377 ptn
118 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
326 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3312 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2589 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2135 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6407 ptn