Stef Vercauteren

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
2316



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
648
Huidige aantal punten:
690

Palmares

2019
Onwezenlijk, niet verrassend
1563 ptn
37 op 656
2018
Van Hooydonck Support Team
1201 ptn
334 op 715
2016
Dansen, dansen, dansen
1965 ptn
104 op 750
2015
dansen, dansen en nog eens...
1990 ptn
31 op 597
2014
eigen kweek
1909 ptn
44 op 567
2013
Kan het zonder Boonen ook?
1593 ptn
104 op 449

2019
quitters never win
3069 ptn
137 op 655
2017
Stef Vercauteren
3155 ptn
264 op 604
2016
J'aime Pauline Ferrand-Prévot
839 ptn
565 op 596
2015
working on a dream
1657 ptn
404 op 507
2014
Stef Vercauteren
2501 ptn
345 op 488
2013
Stef Vercauteren
2933 ptn
121 op 401

2018
VDB4ever
2068 ptn
391 op 600
2016
Valar morghulis!
2605 ptn
269 op 691
2015
In love with a Jersey girl
4190 ptn
97 op 709
2014
Stef Vercauteren
2404 ptn
64 op 585
2013
Rock Werchter, here I come
1898 ptn
442 op 589
2012
sohrabi mag nie mee?
2726 ptn
68 op 420

2017
Stef Vercauteren
2714 ptn
363 op 550
2016
Greg gedaan!
2087 ptn
193 op 437
2015
Ik ben God niet
2295 ptn
79 op 492
2014
Stef Vercauteren
2162 ptn
206 op 443
2013
incheon heeft geen mc donalds
1624 ptn
264 op 403
2012
Stef Vercauteren
2883 ptn
164 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
410 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3069 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1935 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2316 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4632 ptn