Matthias Vangenechten

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
2650



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
137
Huidige aantal punten:
3808

Palmares

2019
Team Rebellin
1688 ptn
7 op 656
2018
Team Rebellin
1708 ptn
10 op 715
2016
Team Rebellin
2061 ptn
62 op 750
2015
Veni Vremde Vici
1252 ptn
458 op 597
2014
Vremde dokkert
1915 ptn
41 op 567
2013
Veni Vremde Vici
1253 ptn
258 op 449
2012
Eponasonic
1759 ptn
11 op 310

2019
Ploeg zonder naam
2775 ptn
306 op 655
2018
Team Rebellin
3010 ptn
228 op 596
2017
Team Rebellin
3990 ptn
17 op 604
2016
Team Enrico Zaina
1724 ptn
255 op 596
2015
Veni Vremde Vici
2219 ptn
244 op 507
2014
Matthias Vangenechten
2496 ptn
347 op 488
2013
Veni Vremde Vici
3226 ptn
87 op 401
2012
Vremde rules
2952 ptn
24 op 255

2019
Team Rebellin
3487 ptn
138 op 775
2018
Ploeg met een naam
2358 ptn
334 op 600
2017
Team Rebellin
1692 ptn
324 op 809
2016
Team Rebellin
2780 ptn
204 op 691
2015
Team Rebellin
4678 ptn
4 op 709
2014
Veni Vremde Vici
2030 ptn
111 op 585
2013
Vremde rules
2932 ptn
148 op 589
2012
Veni Vremde Vici
2429 ptn
121 op 420

2017
Team Rebellin
4348 ptn
97 op 550
2016
Team Rebellin
1893 ptn
247 op 437
2015
Matthias Vangenechten
2122 ptn
115 op 492
2014
Veni Vremde Vici
2657 ptn
66 op 443
2013
Veni Vremde Vici
2003 ptn
191 op 403
2012
Vremde triomfeert
4037 ptn
40 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
411 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3808 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3162 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2650 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7950 ptn