dany meerschaert

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
2066



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
apanda
802 ptn
598 op 656
2018
apanda
846 ptn
628 op 715
2016
alléédaargaanweweer
1485 ptn
456 op 750
2015
apanda
918 ptn
557 op 597
2014
apanda
1134 ptn
499 op 567
2013
apanda
1245 ptn
262 op 449
2012
pandany
941 ptn
253 op 310

2019
apanda
2235 ptn
149 op 655
2018
apanda
3198 ptn
133 op 596
2017
dany meerschaert
3281 ptn
211 op 604
2016
apanda
805 ptn
568 op 596
2015
apanda
2479 ptn
166 op 507
2014
apanda
3408 ptn
127 op 488
2013
meerdan
2821 ptn
142 op 401

2019
apanda
3163 ptn
322 op 775
2018
apanda
1366 ptn
405 op 600
2017
apanda
2165 ptn
138 op 809
2016
apanda
3071 ptn
126 op 691
2015
apanda
3840 ptn
208 op 709
2014
apanda
322 ptn
544 op 585
2013
apanda
2932 ptn
147 op 589
2012
deezels
874 ptn
393 op 420
2011
de goeie
2296 ptn
69 op 402

2017
apanda
2965 ptn
323 op 550
2016
apanda
1949 ptn
237 op 437
2015
apanda
1120 ptn
389 op 492
2014
apanda
2739 ptn
57 op 443
2013
apanda
2085 ptn
174 op 403
2012
panda
3538 ptn
98 op 311
2011
apanda
1531 ptn
97 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
396 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 7 - Gent - Wevelgem (30/03))
Hoogste totaalscore ooit:
3198 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2448 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2066 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6200 ptn