Seppe Seynhaeve

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1748



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De lederhosen
981 ptn
485 op 656
2016
De Lederhosen
1319 ptn
560 op 750
2015
De Lederhosen
1650 ptn
211 op 597
2014
De Lederhosen
1860 ptn
76 op 567

2017
Seppe Seynhaeve
2756 ptn
428 op 604
2016
De lederhosen
1815 ptn
200 op 596
2015
Seppe Seynhaeve
2460 ptn
173 op 507
2014
De Lederhosen
2288 ptn
384 op 488

2019
De lederhosen
2515 ptn
588 op 775
2018
De lederhosen
2250 ptn
182 op 600
2017
De Lederhosen
1342 ptn
490 op 809
2016
De Lederhosen
2457 ptn
335 op 691
2015
Seppe Seynhaeve
3885 ptn
193 op 709
2014
Seppe Seynhaeve
0 ptn
580 op 585
2013
De Lederhosen
1742 ptn
475 op 589

2017
De Lederhosen
4101 ptn
137 op 550
2016
De Lederhosen
1222 ptn
398 op 437
2015
Seppe Seynhaeve
1586 ptn
275 op 492
2014
Seppe Seynhaeve
3212 ptn
13 op 443
2013
De Lederhosen
3102 ptn
18 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
364 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2515 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1131 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1748 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3496 ptn