Dieter van Betsbrugge

Al 1 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
1920



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
447
Huidige aantal punten:
2785

Palmares

2019
Delissimo 2019
1163 ptn
309 op 656
2018
Delissimo Bikers 2018
1373 ptn
195 op 715

2019
Delissimo Giro
2083 ptn
483 op 655
2018
Delissimo Bikers Giro
2786 ptn
232 op 596

2019
Delissimo Tour 2019
2516 ptn
587 op 775
2018
Delissimo Tour Team
1796 ptn
390 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
377 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2786 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2446 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1920 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5762 ptn