mario van meeuwen

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
8
Gemiddelde score dit seizoen:
1445



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
118
Huidige aantal punten:
0

Ploeg

Naam
TVP
PLR


CQ = CQ-punten  |  TVP = Totaal verzamelde punten  |  PLR = Punten laatste rit

Palmares

2018
Desnelle
1510 ptn
89 op 715
2016
Tommekeaandetop
1822 ptn
186 op 750
2014
desnelle1992
1254 ptn
461 op 567

2018
Desnelle1992
2936 ptn
488 op 596

2017
Desnelle1992
2017 ptn
192 op 809
2016
desnelle1992
2446 ptn
344 op 691
2015
Desnelle
2192 ptn
626 op 709
2013
desnelle
3299 ptn
50 op 589

2017
desnelle
1184 ptn
510 op 550
2014
mario van meeuwen
1520 ptn
378 op 443
2013
desnelle1992
2131 ptn
166 op 403

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)