Michiel Tack

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
1893



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
744
Huidige aantal punten:
404

Palmares

2019
Wir haben es gewusst
1547 ptn
48 op 656
2016
Michiel Tack
0 ptn
735 op 750
2015
Etixx Tack
1642 ptn
219 op 597
2014
Taksels
1497 ptn
360 op 567
2013
Michiel Tack
1315 ptn
222 op 449
2012
Bouwonderneming Tack
1564 ptn
59 op 310

2019
Parcheggio
2239 ptn
468 op 655
2018
Vantaggio
2997 ptn
127 op 596
2014
De dappere trappers
2272 ptn
390 op 488
2013
Michiel Tack
1095 ptn
355 op 401
2012
Willy Tack NV
1723 ptn
179 op 255

2018
Tack Cycling
1744 ptn
474 op 600
2017
Parcheggio
2561 ptn
59 op 809
2015
Michiel Tack
2518 ptn
581 op 709
2014
Michiel Tack
1178 ptn
358 op 585
2013
Michiel Tack
2584 ptn
262 op 589

2017
Parcheggio
4675 ptn
40 op 550
2015
Takskes
688 ptn
469 op 492
2014
Michiel Tack
2235 ptn
175 op 443
2013
Michiel Tack
2370 ptn
119 op 403
2012
Michiel Tack
2592 ptn
214 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
2997 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2239 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1893 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3786 ptn