Willy D'Hondt

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
2170



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Geitenwollen Sokken
1048 ptn
428 op 656
2018
Groot Verzet
1748 ptn
5 op 715
2016
Geitenkaas is Jammie
1793 ptn
211 op 750
2015
De Sikkendragers
1916 ptn
65 op 597
2014
De Stamperkes
1876 ptn
65 op 567
2013
De Bokkepootjes
1028 ptn
333 op 449
2012
De Berggeitjes
1425 ptn
93 op 310

2019
Stinken als een Bok
3293 ptn
240 op 775
2018
Salbutamol Boys
3295 ptn
43 op 600
2017
Toverbidon
1385 ptn
470 op 809
2016
Vooruit met de Geit
2604 ptn
271 op 691
2015
Vals Plat
3206 ptn
419 op 709
2014
Taxi Driver
1776 ptn
170 op 585
2013
Bergaf is plezant
2733 ptn
210 op 589
2012
Willy Op Pensioen
3318 ptn
9 op 420

Stats

Hoogste ritscore ooit:
418 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3295 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1509 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2170 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4341 ptn