gilles deschepper

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2006



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
645
Huidige aantal punten:
698

Palmares

2019
Rollegem Cycling
857 ptn
564 op 656
2018
Greg en Peter zijn te duur
1111 ptn
449 op 715
2016
FC Rollegem
1373 ptn
526 op 750
2015
De blinkende broekskes
1882 ptn
76 op 597
2014
Tiz toch nie simpel
1927 ptn
38 op 567
2013
Rollegem Cycling
1472 ptn
149 op 449
2012
Rollegem cycling
1711 ptn
19 op 310

2019
Fc Rollegem
3156 ptn
57 op 655
2018
La Maglia Rosa
2601 ptn
265 op 596
2017
Fc Rollegem
3382 ptn
175 op 604
2016
Allo Bongiornoo
2669 ptn
2 op 596
2015
Rollegem Cycling
1676 ptn
398 op 507
2014
Go fast in Belfast
3317 ptn
144 op 488
2013
il Sceperraa
3735 ptn
25 op 401
2012
rollegem cycling
1405 ptn
208 op 255

2018
FC Rollegem
1709 ptn
427 op 600
2017
Anybody seen Richie?
1659 ptn
343 op 809
2016
Fc Rollegem
4067 ptn
1 op 691
2015
De Bollenpakkers
2994 ptn
486 op 709
2014
Allez Rouleezz
555 ptn
503 op 585
2013
C'est Skeppertjeuh
2989 ptn
126 op 589
2012
rollegem cycling
3094 ptn
25 op 420

2017
A view to a hill
2819 ptn
345 op 550
2016
Los Combativos
1935 ptn
242 op 437
2015
Dos Pintjes por favor
1971 ptn
156 op 492
2014
No hablo Espanol
2526 ptn
100 op 443
2013
Viva Skeperraa
1682 ptn
245 op 403
2012
Rollegem Cycling
3306 ptn
127 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
406 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3360 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2336 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2006 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4013 ptn