Rinie Mulder

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
2151



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
RIMENNO
1386 ptn
134 op 656
2018
RIMENNO Classics
911 ptn
592 op 715
2016
RIMENNO
2169 ptn
25 op 750
2015
RIMENNO
1309 ptn
423 op 597
2014
RIMENNO
1274 ptn
451 op 567
2013
RIMENNO
1181 ptn
296 op 449
2012
RIMENNO Classico
1218 ptn
174 op 310

2019
RIMENNO
3097 ptn
72 op 655
2018
RIMENNO
3259 ptn
210 op 596
2017
RIMENNO
3350 ptn
187 op 604
2016
RIMENNO
1678 ptn
277 op 596
2015
RIMENNO
1461 ptn
434 op 507
2014
RIMENNO
2671 ptn
310 op 488
2013
RIMENNO
2959 ptn
117 op 401
2012
RIMENNO
2366 ptn
93 op 255

2019
RIMENNO
1972 ptn
710 op 775
2018
RIMENNO
1816 ptn
297 op 600
2017
Rinie Mulder
1711 ptn
316 op 809
2016
RIMENNO
2347 ptn
388 op 691
2015
RIMENNO
3322 ptn
387 op 709
2014
RIMENNO
1086 ptn
392 op 585
2013
RIMENNO
0 ptn
585 op 589
2012
Rinie Mulder
2100 ptn
212 op 420

2017
RIMENNO
3481 ptn
252 op 550
2016
Rinie Mulder
2915 ptn
21 op 437
2015
RIMENNO
1235 ptn
360 op 492
2014
RIMENNO
2050 ptn
245 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3259 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2306 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2151 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6455 ptn