Thomas Desmet

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
2324



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
347
Huidige aantal punten:
3338

Palmares

2018
Smetjes winnaars
1190 ptn
352 op 715
2016
Gitovuwinnaar
1595 ptn
380 op 750
2015
Ndeen iere
1850 ptn
92 op 597
2014
smetjes
1846 ptn
89 op 567
2013
Thomas Desmet
1280 ptn
242 op 449
2012
smetny
1426 ptn
92 op 310

2019
smetje
2168 ptn
357 op 655
2015
desmet
2593 ptn
140 op 507
2014
i'm the man
2209 ptn
399 op 488
2013
TD
2647 ptn
164 op 401
2012
smetny
1808 ptn
169 op 255

2019
Een bende sukkelaars
2481 ptn
599 op 775
2018
Ploeg zonder naam
1456 ptn
535 op 600
2015
TD
3711 ptn
251 op 709
2014
ni oed
270 ptn
554 op 585
2013
mbeetjes
3099 ptn
97 op 589
2012
smetny_
2584 ptn
93 op 420

2015
TD
2310 ptn
76 op 492
2014
Zoete Revanche
2572 ptn
83 op 443
2013
Smetnyyyy
2474 ptn
103 op 403
2012
Thomas Desmet
4939 ptn
2 op 311
2011
smetny
1397 ptn
116 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
415 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3338 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2435 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2324 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4649 ptn