chris dumoulin

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1499



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
34
Huidige aantal punten:
1469

Palmares

2019
WTC Hutsepot
1234 ptn
245 op 656
2016
WC HUTSEPOT
1125 ptn
668 op 750
2015
WC Hutsepot
1201 ptn
484 op 597
2014
WC Hutsepot
1166 ptn
490 op 567
2013
WC HUTSEPOT
541 ptn
425 op 449
2012
WC HUTSEPOT
1079 ptn
214 op 310

2019
WC HUTSEPOT
1764 ptn
614 op 655
2017
WC HUTSEPOT
2388 ptn
515 op 604
2015
WC HUTSEPOT
2309 ptn
219 op 507
2013
WC Hutsepot
2464 ptn
202 op 401
2012
chris dumoulin
1626 ptn
189 op 255
2011
WC HUTSEPOT
3109 ptn
79 op 160

2018
WC HUTSEPOT
1274 ptn
501 op 600
2017
WC HUTSEPOT
565 ptn
711 op 809
2016
WC HUTSEPOT
2601 ptn
273 op 691
2015
WC HUTSEPOT
3110 ptn
460 op 709
2014
WC Hutsepot
379 ptn
536 op 585
2013
WC HUTSEPOT
2592 ptn
258 op 589
2012
WC HUTSEPOT
993 ptn
387 op 420
2011
WC HUTSEPOT
889 ptn
323 op 402

2014
WC Hutsepot
1984 ptn
272 op 443
2012
WC HUTSEPOT
3572 ptn
93 op 311
2011
WC Hutsepot
1659 ptn
82 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
311 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
1764 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1486 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1499 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2998 ptn