Ward Decaestecker

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
2171



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
270
Huidige aantal punten:
3496

Palmares

2019
DD45
821 ptn
586 op 656
2018
De trappers
1160 ptn
388 op 715
2016
Dynamo De Klabetters
2167 ptn
27 op 750
2015
Ward Decaestecker
1483 ptn
314 op 597
2014
Staden2014
1746 ptn
168 op 567
2013
De trappers
1552 ptn
117 op 449
2012
De trappers
1646 ptn
34 op 310

2019
Ploeg zonder naam
2518 ptn
291 op 655
2017
De ploeg
3421 ptn
158 op 604
2016
Ward Decaestecker
1790 ptn
216 op 596
2015
De trappers
3070 ptn
53 op 507
2014
De trappers
3288 ptn
151 op 488
2013
Ward Decaestecker
3861 ptn
16 op 401
2011
Staden2001
4004 ptn
29 op 160

2019
YAO
3175 ptn
319 op 775
2016
Stadenboys
3246 ptn
83 op 691
2015
The Balatonboyz
3610 ptn
276 op 709
2013
Staden2013
2848 ptn
175 op 589
2012
De Trappers
2774 ptn
63 op 420
2011
Staden2011
2093 ptn
100 op 402

2016
De Vueltaboys
1475 ptn
348 op 437
2015
De trappers
1790 ptn
214 op 492
2012
Staden 2012
2695 ptn
195 op 311
2011
Staden2011
1493 ptn
101 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
367 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3496 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2461 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2171 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6514 ptn