Wouter Meulders

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2413



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Wouter Meulders
1333 ptn
170 op 656
2018
Walter
791 ptn
655 op 715
2016
Walter
1261 ptn
601 op 750
2015
Walter
1044 ptn
527 op 597
2014
Walter
1710 ptn
208 op 567
2013
Balthazar
1517 ptn
132 op 449
2012
WouterMeulders
1597 ptn
47 op 310

2015
Walter
2244 ptn
235 op 507

2019
Wouter M
3494 ptn
133 op 775
2016
walter
3416 ptn
47 op 691
2015
Walter
2815 ptn
525 op 709
2014
Walter
906 ptn
441 op 585
2013
Balthazar
2634 ptn
242 op 589
2011
woutermeulders
1318 ptn
261 op 402

2015
Walter
1169 ptn
375 op 492
2013
Balthazar
2028 ptn
185 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
324 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3494 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
938 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2413 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4827 ptn