Alexander Parmentier

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
47
Gemiddelde score dit seizoen:
2037



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Team Alex
1013 ptn
455 op 656
2018
Team Alex
607 ptn
698 op 715
2016
Team alex
1667 ptn
309 op 750
2015
Team Alex
1290 ptn
436 op 597
2014
Team Alex
1544 ptn
333 op 567
2013
Caisse d'Alex
1466 ptn
153 op 449

2019
Team Alex
2192 ptn
397 op 655
2018
Team Alex
4059 ptn
176 op 596
2017
Team Alex
2917 ptn
368 op 604
2016
Team Alex
1276 ptn
473 op 596
2015
Team Alex
1295 ptn
461 op 507
2014
Team Alex
3529 ptn
101 op 488
2013
Alexander Parmentier
3291 ptn
69 op 401
2012
Caisse D'Alex
1311 ptn
217 op 255

2019
Team Alex
2906 ptn
446 op 775
2018
Team Alex
2566 ptn
107 op 600
2017
Team Alex
2379 ptn
87 op 809
2016
Alexander Parmentier
2794 ptn
200 op 691
2015
Team Alex
2755 ptn
534 op 709
2014
Team Alex
2025 ptn
112 op 585
2013
Team Alex
2507 ptn
279 op 589
2011
Caisse DALEX
0 ptn
394 op 402

2017
Alexander Parmentier
3994 ptn
156 op 550
2016
Team Alex
2040 ptn
206 op 437
2015
Team Alex
2179 ptn
106 op 492
2014
Team Alex
2319 ptn
153 op 443
2013
Alexander Parmentier
1860 ptn
210 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 7 - Ronde van Vlaanderen (31/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
4059 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2609 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2037 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6111 ptn