Steven Vekeman

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
1310



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
478
Huidige aantal punten:
819

Palmares

2019
FAST Vekie
1310 ptn
183 op 656
2018
Fast Doltcini
1109 ptn
452 op 715
2016
Doltcini
1851 ptn
167 op 750
2015
Steven Vekeman
1209 ptn
479 op 597
2014
Doltcini
2009 ptn
19 op 567
2013
Fast Doltcini
1616 ptn
95 op 449
2012
Fast Vekie
296 ptn
300 op 310

2018
Fast Vekie
3869 ptn
58 op 596
2017
DOLTCINI
3396 ptn
171 op 604
2016
DOLTCINI HERZELE
1422 ptn
415 op 596
2015
DOLTCINI
2832 ptn
88 op 507
2014
Doltcini
2533 ptn
338 op 488
2013
DOLTCINI
2263 ptn
254 op 401
2012
Veki Doltcini
2816 ptn
36 op 255

2018
FAST VEKIE
1188 ptn
540 op 600
2017
DOLTCINI
737 ptn
666 op 809
2016
DOLTCINI
2569 ptn
287 op 691
2015
DOLTCINI
2936 ptn
503 op 709
2014
Steven Vekeman
1539 ptn
244 op 585
2013
Doltcini
0 ptn
579 op 589
2012
Steven Vekeman
2906 ptn
41 op 420
2011
Fast Vekie
2054 ptn
112 op 402

2017
DOLTCINI
4034 ptn
149 op 550
2016
Doltcini
1338 ptn
379 op 437
2015
Doltcini
1402 ptn
326 op 492
2014
DOLTCINI
2160 ptn
208 op 443
2013
DOLTCINI
1566 ptn
280 op 403
2012
Fast Doltcini
3124 ptn
141 op 311
2011
Fast Vekie
2138 ptn
32 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
396 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 5 - E3-prijs Harelbeke (22/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3869 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1803 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1310 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1310 ptn