Mathias Brissinck

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
1224



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
422
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
De wiendmeulentjes
819 ptn
588 op 656
2018
classic Bloenten
1131 ptn
426 op 715
2016
De Kasseivreters
1968 ptn
99 op 750
2015
HA! Classic...
1369 ptn
391 op 597
2014
Mathias Brissinck
1390 ptn
412 op 567
2013
Mathias Brissinck
1935 ptn
11 op 449
2012
Klassickx
757 ptn
278 op 310

2018
De roze trappers
3474 ptn
138 op 596
2017
Mathias Brissinck
3453 ptn
144 op 604
2014
buongiorno
2590 ptn
321 op 488

2019
Ploeg zonder naam
2853 ptn
467 op 775
2018
De Wiendmeulentjes
2060 ptn
318 op 600
2017
Mathias Brissinck
447 ptn
738 op 809
2016
Team Blondy
3326 ptn
64 op 691
2015
Mathias Brissinck
1516 ptn
674 op 709
2014
Bloenten
1927 ptn
139 op 585
2013
Rood Met Witte Stippen
1579 ptn
504 op 589
2012
Mathias Brissinck
2337 ptn
144 op 420
2011
Mathias Brissinck
1416 ptn
247 op 402

2015
Mathias Brissinck
1804 ptn
211 op 492
2013
Mathias Brissinck
1752 ptn
230 op 403
2012
Mathias Brissinck
3828 ptn
65 op 311
2011
Brissje
975 ptn
174 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
391 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 7 - Ronde van Vlaanderen (31/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3474 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1841 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1224 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3672 ptn