Bart Depotter

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2289



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De Schalkse Snuiters
1023 ptn
448 op 656
2018
the cereal killers
1712 ptn
7 op 715
2016
de witte raaf
1955 ptn
109 op 750
2015
ne nieuwe vélo
1658 ptn
203 op 597
2014
kdoen pulle!
1590 ptn
293 op 567
2013
wind int gat
1831 ptn
31 op 449
2012
Lilycoureurs
1144 ptn
197 op 310

2019
Drie billen is een gatnalf
3555 ptn
105 op 775
2018
The Cereal Killers
2795 ptn
65 op 600
2017
The Cereal Killers
3076 ptn
11 op 809
2016
De witte raaf
2265 ptn
418 op 691
2015
The Cereal Killers
3853 ptn
204 op 709
2014
2 meisjes
1694 ptn
198 op 585
2013
Lilycoureurs
2660 ptn
231 op 589
2012
Bart Depotter
2426 ptn
122 op 420
2011
De snorkels
2304 ptn
67 op 402

Stats

Hoogste ritscore ooit:
498 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3555 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1456 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2289 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4578 ptn