christiane vandermeersch

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1336



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
100
Huidige aantal punten:
1299

Palmares

2019
vroege vogels
1009 ptn
459 op 656
2016
christiane vandermeersch
1340 ptn
545 op 750
2014
christiane vandermeersch
1698 ptn
218 op 567
2013
voorjaarszweters
1293 ptn
234 op 449
2012
vlaamse zweters
998 ptn
237 op 310

2019
giroma
1663 ptn
559 op 655
2014
de girozweters
2387 ptn
366 op 488
2013
italie zweters
3305 ptn
66 op 401
2012
christiane vandermeersch
3062 ptn
17 op 255
2011
christiane vandermeersch
3384 ptn
63 op 160

2018
tourzweters
2417 ptn
208 op 600
2016
christiane vandermeersch
2385 ptn
370 op 691
2014
rondezweters
274 ptn
553 op 585
2013
christiane vandermeersch
2927 ptn
151 op 589
2012
tourzweters
1227 ptn
360 op 420
2011
de tourzweters
805 ptn
332 op 402

2013
christiane vandermeersch
1519 ptn
290 op 403
2012
vueltazweters
1839 ptn
272 op 311
2011
vueltazweters
595 ptn
206 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
379 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
2417 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1549 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1336 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2672 ptn