Luc Declerck

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
24
Gemiddelde score dit seizoen:
1577



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
88
Huidige aantal punten:
2757

Palmares

2018
Flandriens 2018
1523 ptn
80 op 715
2016
Flandriens2016
1668 ptn
308 op 750
2015
Flandriens
1727 ptn
147 op 597
2014
Gavervrienden
1801 ptn
114 op 567
2013
Luc Declerck
1238 ptn
264 op 449
2012
De Gavervrienden
1107 ptn
207 op 310

2018
Giro 201
2851 ptn
357 op 596
2017
Sasha
3369 ptn
178 op 604
2016
De Giroboys
1024 ptn
542 op 596
2015
De Giroboys
1981 ptn
318 op 507
2014
De Kerels
3346 ptn
134 op 488
2013
gavervrienden
3135 ptn
97 op 401
2012
De Gavers
3257 ptn
5 op 255
2011
Marinski
2354 ptn
111 op 160

2018
TDF 2018
1927 ptn
376 op 600
2017
TDF 2017
1292 ptn
505 op 809
2016
Luc Declerck
2646 ptn
255 op 691
2015
TDF 2015
4589 ptn
8 op 709
2014
Club TDF
431 ptn
525 op 585
2013
Gavervrienden
2361 ptn
325 op 589
2012
De Gavervrienden
2353 ptn
138 op 420
2011
Gavervrienden
1332 ptn
259 op 402

2017
Vuelta2017
4492 ptn
76 op 550
2016
Vuelta 2016
1532 ptn
332 op 437
2015
Vuelta2015
1558 ptn
284 op 492
2014
Josse
2153 ptn
211 op 443
2013
de gavers
1412 ptn
318 op 403
2012
De Gavervrienden
2568 ptn
217 op 311
2011
De gavervrienden
1434 ptn
109 op 224

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)