jeroen denys

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
3
Gemiddelde score dit seizoen:
1209



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
384
Huidige aantal punten:
843

Palmares

2019
geklopt op de meet
1209 ptn
271 op 656
2016
de kasseifretters
1896 ptn
144 op 750

2018
de fotofinishers
3137 ptn
416 op 596
2017
hopeloze poging
2126 ptn
550 op 604

2016
sjas patat
2032 ptn
505 op 691

Stats

Hoogste ritscore ooit:
377 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3137 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1492 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1209 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1209 ptn