Aaron Sprangers

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
1662



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
380
Huidige aantal punten:
841

Palmares

2019
Grazdropnivoc
861 ptn
561 op 656
2018
The Sore Losers
1465 ptn
118 op 715
2016
BetterThanTheKevin
1921 ptn
131 op 750

2019
The Peaks
2464 ptn
143 op 655
2016
FietsenZonderKetting
1945 ptn
134 op 596

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2464 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1184 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1662 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3325 ptn