Jan Berlo

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
2157



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Velovelo
1404 ptn
124 op 656
2018
Den Berre
1441 ptn
134 op 715
2016
Berre's ploegje
2028 ptn
73 op 750

2019
The Grail
2911 ptn
164 op 655
2018
Bergiro
3199 ptn
187 op 596
2017
Berres ploegje
2867 ptn
386 op 604
2016
Berre's ploegje
1950 ptn
132 op 596

2018
Gamechanger
2609 ptn
134 op 600
2017
Derop & Derover
845 ptn
633 op 809
2016
Berre's Team
3486 ptn
36 op 691

2017
Hup met de geit
1308 ptn
502 op 550
2016
Berre's team
1062 ptn
415 op 437
2015
Berre's ploegje
1970 ptn
157 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
342 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 5 - E3 BinckBank Classic)
Hoogste totaalscore ooit:
3199 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2015 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2157 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4315 ptn