Jonas Reybrouck

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
2018



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Hartreyders
1164 ptn
307 op 656
2018
Hartreyders
1694 ptn
14 op 715
2016
REYders
1627 ptn
341 op 750
2015
Jonas Reybrouck
1387 ptn
379 op 597
2014
Jonas Reybrouck
1750 ptn
165 op 567
2013
Rey sport
1462 ptn
155 op 449
2012
de blonde duvels
1300 ptn
140 op 310

2019
Hartreyders
2091 ptn
457 op 655

2019
Hartreyders
2800 ptn
490 op 775
2018
ReyC
2107 ptn
378 op 600
2017
Vive le Viven
1185 ptn
533 op 809
2015
hardreyders
1717 ptn
664 op 709
2013
du pain, du vin et chemin!
2257 ptn
361 op 589
2011
L' Achouffetrappers
1647 ptn
196 op 402

2013
de Reyders
1540 ptn
285 op 403
2012
de rapste
2749 ptn
184 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
410 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2800 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1632 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2018 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6055 ptn