Johnny Catteeuw

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
1130



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
de winners
941 ptn
513 op 656
2018
de winners 12
1282 ptn
266 op 715
2016
winners
1486 ptn
454 op 750
2015
Johnny Catteeuw
1236 ptn
468 op 597
2013
winnaars
587 ptn
419 op 449
2012
Johnny Catteeuw
1395 ptn
110 op 310

2019
de winners 144
70 ptn
652 op 655
2018
winners 1200
1495 ptn
584 op 596
2014
vooruit
-333 ptn
488 op 488
2011
verliezers
3338 ptn
66 op 160

2019
de winners
2381 ptn
633 op 775
2017
de winnaars 15
2078 ptn
166 op 809
2013
verliezers
2756 ptn
204 op 589
2011
verliezers
2193 ptn
86 op 402

2015
renners5
685 ptn
470 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
310 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2381 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
968 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1130 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3392 ptn