Anton Dupan

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
1120



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
526
Huidige aantal punten:
728

Palmares

2019
De Goanders
1120 ptn
350 op 656
2018
De Goanders
1674 ptn
20 op 715
2016
De goanders
2066 ptn
61 op 750
2015
Jonckheere Subcontracting
1324 ptn
416 op 597

2018
De Goanders
2962 ptn
238 op 596
2017
De Goanders
3386 ptn
173 op 604
2016
De Goanders
2033 ptn
99 op 596
2015
De Goanders
1893 ptn
344 op 507

2018
De Goanders
2394 ptn
231 op 600
2017
De Goanders
1658 ptn
346 op 809
2016
De Goanders
2045 ptn
498 op 691
2015
De Goanders
3428 ptn
343 op 709

2017
De Goanders
4786 ptn
28 op 550
2016
De Goanders
1879 ptn
252 op 437
2015
De Goanders
1615 ptn
265 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3320 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2104 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1120 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1120 ptn