Jean-Pierre Messelis

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
21
Gemiddelde score dit seizoen:
1542



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
363
Huidige aantal punten:
946

Palmares

2019
jalumas
1542 ptn
50 op 656
2018
jalumas
1027 ptn
518 op 715
2016
jalumas
1930 ptn
124 op 750
2015
jalumas
1972 ptn
43 op 597
2013
jalumas
1420 ptn
170 op 449
2012
jalumas
1173 ptn
191 op 310

2017
jalumas
2373 ptn
518 op 604
2016
jalumas
1693 ptn
268 op 596
2015
jalumas
2868 ptn
82 op 507
2014
jalumas
3845 ptn
42 op 488
2012
jalumas
2118 ptn
129 op 255
2011
Jean-Pierre Messelis
4704 ptn
5 op 160

2018
jalumas
2475 ptn
197 op 600
2017
jalumas
476 ptn
732 op 809
2016
jalums
3089 ptn
120 op 691
2015
jalumas
3232 ptn
413 op 709
2014
jalumas
605 ptn
497 op 585
2013
jalumas
2452 ptn
298 op 589
2012
Jean-Pierre Messelis
3324 ptn
7 op 420
2011
jalumas
803 ptn
334 op 402

2017
jalumas
2760 ptn
355 op 550
2016
jalumas
1488 ptn
347 op 437
2015
jalumas
1298 ptn
346 op 492
2014
jalumas
1833 ptn
308 op 443
2013
jalumas
1600 ptn
271 op 403
2012
jalumas
2912 ptn
160 op 311
2011
jalumas
1418 ptn
111 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 3 - Strade Bianchi)
Hoogste totaalscore ooit:
2475 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1298 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1542 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1542 ptn