Bert Keizer

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
1490



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
403
Huidige aantal punten:
1791

Palmares

2018
Bert1959
1414 ptn
155 op 715
2016
bert1959
1475 ptn
465 op 750

2018
Brutus1
3025 ptn
234 op 596
2017
Bert1959
2590 ptn
473 op 604
2016
Bert1959
931 ptn
555 op 596
2015
bert1959
2955 ptn
69 op 507

2017
bert1959
2135 ptn
148 op 809
2016
bert1959
2878 ptn
171 op 691
2015
bert1959
4472 ptn
19 op 709
2014
bert1959
627 ptn
494 op 585

2016
bert1959
2124 ptn
179 op 437
2015
Bert1959
1698 ptn
241 op 492
2014
Bert1959
2041 ptn
249 op 443

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)