Bert Keizer

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
2498



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
532
Huidige aantal punten:
1723

Palmares

2019
Bert1959
957 ptn
498 op 656
2018
Bert1959
1414 ptn
155 op 715
2016
bert1959
1475 ptn
465 op 750

2019
Bert1959
3143 ptn
142 op 655
2018
Brutus1
3025 ptn
234 op 596
2017
Bert1959
2590 ptn
473 op 604
2016
Bert1959
931 ptn
555 op 596
2015
bert1959
2955 ptn
69 op 507

2019
Bert1959
3395 ptn
188 op 775
2018
Bert1959
1791 ptn
466 op 600
2017
bert1959
2135 ptn
148 op 809
2016
bert1959
2878 ptn
171 op 691
2015
bert1959
4472 ptn
19 op 709
2014
bert1959
627 ptn
494 op 585

2016
bert1959
2124 ptn
179 op 437
2015
Bert1959
1698 ptn
241 op 492
2014
Bert1959
2041 ptn
249 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
383 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3395 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2804 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2498 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7495 ptn