Mathias De Witte

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1083



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
26
Huidige aantal punten:
1490

Palmares

2019
Watopia
1083 ptn
385 op 656
2018
Watopia
937 ptn
573 op 715
2016
Frankyboys
1345 ptn
543 op 750
2015
Balhoofdbuizen
1869 ptn
82 op 597
2014
De Frankyboys
1221 ptn
475 op 567

2018
Watopia
3542 ptn
71 op 596
2017
Balhoofdbuizen
3108 ptn
285 op 604
2016
Mathias De Witte
1899 ptn
152 op 596
2015
De balhoofdbuizen
2266 ptn
230 op 507
2014
De Frankyboys
3392 ptn
129 op 488

2018
Watopia
3075 ptn
35 op 600
2017
Mathias De Witte
1432 ptn
455 op 809
2016
Mathias De Witte
1815 ptn
564 op 691
2015
Mathias De Witte
3375 ptn
364 op 709
2014
De balhoofdbuizen
1617 ptn
218 op 585

2017
Mathias De Witte
3404 ptn
266 op 550
2016
Mathias De Witte
1283 ptn
390 op 437
2015
Mathias De Witte
2965 ptn
12 op 492
2014
Mathias De Witte
2289 ptn
163 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
334 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen (05/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
3542 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2350 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1083 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1083 ptn