Tom Vandenbussche

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
2436



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
70
Huidige aantal punten:
4063

Palmares

2019
Alles voor de West-Vlamingen
1346 ptn
161 op 656
2018
Tomkov
997 ptn
542 op 715
2016
TOMKOV XXIII
1808 ptn
199 op 750
2015
Tomkov
1374 ptn
386 op 597
2014
Pavel Tomkov
2045 ptn
14 op 567

2019
Ex-Keizer-in-spe AD
2765 ptn
239 op 655
2018
Pijn=tijdelijk & falen=eeuwig
3800 ptn
52 op 596
2017
Pavel Tomkov
3344 ptn
190 op 604
2016
Tomkov
1800 ptn
207 op 596
2015
Tomkov
2732 ptn
107 op 507
2014
Tomkov
2850 ptn
258 op 488

2019
Tonkov XIV
3197 ptn
304 op 775
2018
Falen=tijdelijk, pijn=eeuwig
1484 ptn
523 op 600
2017
Tomkov
712 ptn
671 op 809
2016
Tomkov XIV
2809 ptn
194 op 691
2015
Tomkov
3448 ptn
337 op 709
2014
Tomkov
1803 ptn
162 op 585

2017
Tomkov
3756 ptn
200 op 550
2016
Contador: niet oud & versleten
1713 ptn
301 op 437
2015
Tomkov
1615 ptn
266 op 492
2014
Pavel Tomkov
2818 ptn
40 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
367 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 6 - E3 prijs Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
4063 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3166 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2436 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7308 ptn