Nancy Vandenbroucke

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
695



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
492
Huidige aantal punten:
738

Palmares

2019
Alenancy
695 ptn
633 op 656
2018
Ploeg zonder naam
1280 ptn
268 op 715
2016
AleNancy
1837 ptn
174 op 750
2015
AleNancy
1364 ptn
395 op 597
2014
AleNancy
1249 ptn
462 op 567

2018
vdb
3252 ptn
482 op 596
2017
AleNancy
2578 ptn
479 op 604
2016
Alenancy
893 ptn
559 op 596
2015
Nancy Vandenbroucke
1912 ptn
335 op 507
2014
AleNancy
2718 ptn
299 op 488

2018
AleNancy
2404 ptn
148 op 600
2017
AleNancy
1412 ptn
461 op 809
2016
Nancy Vandenbroucke
2944 ptn
158 op 691
2015
AleNancy
3866 ptn
200 op 709
2014
AleNancy
1990 ptn
122 op 585

2017
AleNancy
4440 ptn
84 op 550
2016
AleNancy
2726 ptn
52 op 437
2014
Alenancy
2774 ptn
48 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
356 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3252 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1909 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
695 ptn
Totaalscore dit seizoen:
695 ptn