dieter de buck

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1474



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
466
Huidige aantal punten:
1510

Palmares

2019
harelbeekse renners
1221 ptn
261 op 656
2018
harelbeke cycling
1656 ptn
27 op 715
2016
harelbeke cycling
1340 ptn
547 op 750
2015
dieter de buck
1271 ptn
447 op 597
2014
de killers
1813 ptn
104 op 567

2019
harelbeke cycling
1771 ptn
519 op 655
2018
team spirit
1431 ptn
573 op 596
2017
dieter de buck
2094 ptn
552 op 604
2016
harelbeke cycling
1149 ptn
514 op 596
2015
harelbeke cycling
2479 ptn
165 op 507
2014
de killers
3030 ptn
212 op 488

2019
harelbeke cycling
1430 ptn
758 op 775
2018
harelbeke cycling
977 ptn
573 op 600
2017
harelbeke cycling
825 ptn
641 op 809
2016
dieter de buck
3314 ptn
68 op 691
2015
harelbeke cycling
2852 ptn
519 op 709
2014
belguim gunners
-47 ptn
584 op 585

2017
dieter de buck
3365 ptn
271 op 550
2016
dieter de buck
1399 ptn
367 op 437
2015
dieter de buck
1082 ptn
395 op 492
2014
dieter de buck
1940 ptn
285 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
366 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2095 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1647 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1474 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4422 ptn