Roel Masschelein

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2037



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
272
Huidige aantal punten:
1109

Palmares

2019
De Processiespurters
992 ptn
476 op 656
2018
De Gullegemspurters
1688 ptn
16 op 715
2016
De Processiespurters
1997 ptn
86 op 750
2015
De Gullegemspurters
1856 ptn
87 op 597
2014
De Gullegemspurters
1871 ptn
71 op 567

2019
De Processiespurters
3082 ptn
37 op 655
2018
De Gullegemspurters
3490 ptn
73 op 596
2017
De Gullegemspurters
2916 ptn
370 op 604
2016
De Gullegemspurters
1541 ptn
355 op 596
2015
De Gullegemspurters
2942 ptn
71 op 507
2014
De Gullegemspurters
3517 ptn
106 op 488

2018
Ploeg zonder naam
2648 ptn
137 op 600
2017
De Gullegemspurters
2312 ptn
103 op 809
2016
De Gullegemspurters
2929 ptn
162 op 691
2015
De Gullegemspurters
4094 ptn
123 op 709
2014
De Gullegemspurters
1112 ptn
384 op 585

2017
De Gullegemspurters
3287 ptn
280 op 550
2016
De Gullegemspurters
2007 ptn
218 op 437
2015
De Gullegemspurters
2110 ptn
118 op 492
2014
De Gullegemspurters
2973 ptn
29 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
391 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 11 - Parijs-Roubaix (12/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
3490 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2264 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2037 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4074 ptn