Thibault Schollaert

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
40
Gemiddelde score dit seizoen:
1779



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
De Belgen en de rest
1062 ptn
488 op 715
2016
Mijn voorjaarsploegske
1892 ptn
145 op 750
2015
Mijn voorjaarsploegke
1609 ptn
239 op 597
2014
Omepharma Schollaert
1570 ptn
319 op 567

2019
Giro di Scolari
3558 ptn
83 op 655
2018
Bergop
2794 ptn
417 op 596
2017
Giro di Scolari
3720 ptn
68 op 604
2016
Giro di Scolari
1703 ptn
265 op 596
2015
Giro di Scolari
1777 ptn
372 op 507
2014
Mijn Giroploegske
3003 ptn
221 op 488

2018
Mijn Tourploegske
2098 ptn
347 op 600
2017
Mijn ploegske
2174 ptn
133 op 809
2016
La Chance
1408 ptn
623 op 691
2015
Le Tour de la Chance
3293 ptn
399 op 709
2014
Thibault Scolari
932 ptn
434 op 585

2017
Mijn klimmersploegske
2602 ptn
379 op 550
2016
La Vueltiba
1726 ptn
299 op 437
2015
Vueltiba
1577 ptn
279 op 492
2014
Thibault Scolari
2243 ptn
173 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
381 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad (01/03/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3558 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1681 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1779 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3558 ptn