Quirijn Jammaer

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1983



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Quirre‘S riders
1354 ptn
158 op 656
2018
Quirre's Cycling Program
879 ptn
611 op 715
2016
Quirijn Jammaer
1210 ptn
623 op 750
2015
Quirijn Jammaer
1633 ptn
225 op 597
2014
Quirre's Riders
1806 ptn
109 op 567

2019
Quirre
2613 ptn
128 op 655
2018
Q team
3026 ptn
125 op 596
2016
Quirijn Jammaer
2174 ptn
56 op 596
2014
Quirre to the top
2971 ptn
228 op 488

2018
Ploeg zonder naam
1738 ptn
459 op 600
2015
Tour de Quirre
2023 ptn
642 op 709
2014
Tour de Quirre!
262 ptn
555 op 585

2017
Quirijn Jammaer
1841 ptn
474 op 550
2016
Quirijn Jammaer
2743 ptn
49 op 437
2015
B@mB@mB@m
1594 ptn
272 op 492
2014
Quirijn Jammaer
3351 ptn
8 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
350 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3026 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1737 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1983 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3967 ptn