Bert Verhaeghe

Al 1 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
2544



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
8
Huidige aantal punten:
4552

Palmares

2019
De Bende Slaeghers
1276 ptn
215 op 656
2018
De Bende Slaeghers
1578 ptn
54 op 715
2016
De Bende Slaeghers
2226 ptn
17 op 750
2015
De Bende Slaeghers
1979 ptn
40 op 597
2014
De Bende Slaeghers
0 ptn
555 op 567

2019
De Bende Slaeghers
2956 ptn
173 op 655
2018
De Bende Slaeghers
3351 ptn
142 op 596
2017
De Bende Slaeghers
2841 ptn
395 op 604
2016
De Bende Slaeghers
2008 ptn
110 op 596
2015
De Bende Slaeghers
2899 ptn
77 op 507
2014
De Bende Slaeghers
2873 ptn
252 op 488
2013
De Bende Slaeghers
2823 ptn
141 op 401

2019
De Bende Slaeghers
3400 ptn
184 op 775
2018
De Bende Slaeghers
1306 ptn
478 op 600
2017
De Bende Slaeghers
1954 ptn
211 op 809
2015
De Bende Slaeghers
4479 ptn
17 op 709
2013
De Bende Slaeghers
1749 ptn
474 op 589

2017
De Bende Slaeghers
2166 ptn
442 op 550
2015
De Bende Slaeghers
1752 ptn
223 op 492
2013
De Bende Slaeghers
1179 ptn
353 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
389 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 7 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
4552 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3113 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2544 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7632 ptn