olivier vanlerberghe

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1949



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Adebayor
655 ptn
640 op 656
2018
Soleyseifo
871 ptn
618 op 715
2016
Adebayor
1251 ptn
605 op 750
2015
olivier vanlerberghe
1663 ptn
199 op 597
2014
fc vitesse
1531 ptn
336 op 567

2018
Olic ivica
2352 ptn
487 op 596
2017
olivier vanlerberghe
2671 ptn
457 op 604
2016
Olic
1624 ptn
311 op 596
2015
Djayda & lleyten
2662 ptn
122 op 507
2014
olivier vanlerberghe
3011 ptn
218 op 488
2013
de keukeleirtjes
2836 ptn
137 op 401

2019
Olic
3244 ptn
273 op 775
2018
Ivica olic
2527 ptn
73 op 600
2017
olivier vanlerberghe
908 ptn
607 op 809
2016
olivier vanlerberghe
2570 ptn
286 op 691
2015
olivier vanlerberghe
4056 ptn
135 op 709
2014
Djayda
1187 ptn
355 op 585
2013
fc vitesse
1829 ptn
461 op 589

2016
olivier vanlerberghe
2410 ptn
116 op 437
2015
olivier vanlerberghe
2749 ptn
20 op 492
2014
Djayda
2729 ptn
58 op 443
2013
olivier vanlerberghe
3027 ptn
29 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
364 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3244 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1746 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1949 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3899 ptn