Gerard de Lange

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
2334



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
203
Huidige aantal punten:
3633

Palmares

2019
Kneet
919 ptn
529 op 656
2018
Ploeg zonder naam
973 ptn
556 op 715
2016
Kneet
1717 ptn
265 op 750
2015
Kneet
938 ptn
553 op 597
2014
Kneet
1741 ptn
174 op 567

2019
Kneet
3032 ptn
84 op 655
2018
Kneet
2592 ptn
453 op 596
2017
Gerard de Lange
3759 ptn
54 op 604
2016
Kneet
1885 ptn
160 op 596
2015
Kneet
2422 ptn
184 op 507
2014
Kneet
2800 ptn
278 op 488

2019
Kneet
3053 ptn
374 op 775
2018
Kneet
2198 ptn
294 op 600
2017
Kneet
1571 ptn
383 op 809
2016
Gerard de Lange
2094 ptn
481 op 691
2015
Kneet
3131 ptn
452 op 709
2014
Kneet
1224 ptn
346 op 585
2013
Kneet
3602 ptn
13 op 589

2017
Kneet
4923 ptn
14 op 550
2016
Kneet
2018 ptn
215 op 437
2015
Kneet
1744 ptn
228 op 492
2014
Kneet
2147 ptn
215 op 443
2013
Kneet
0 ptn
391 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
390 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3633 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3034 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2334 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7004 ptn