steven van dael

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2023



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
452
Huidige aantal punten:
901

Palmares

2019
la chouffe
1351 ptn
159 op 656
2018
floppers
1018 ptn
525 op 715
2016
steven van dael
2056 ptn
65 op 750
2015
los flamencos
1783 ptn
118 op 597
2014
steven van dael
1420 ptn
400 op 567

2019
el fenomeno
2696 ptn
136 op 655
2018
kfc on top
2830 ptn
152 op 596
2017
steven van dael
2846 ptn
393 op 604
2016
steven van dael
998 ptn
546 op 596
2015
el torpedo
1369 ptn
447 op 507
2014
steven van dael
2723 ptn
297 op 488
2013
pillenslikkers
3219 ptn
89 op 401

2018
de flipfloppers
2308 ptn
241 op 600
2017
spartakus
1151 ptn
547 op 809
2016
de jumbos
2239 ptn
435 op 691
2015
steven van dael
2361 ptn
604 op 709
2014
el dopage
1280 ptn
325 op 585
2013
steven van dael
2310 ptn
344 op 589

2017
los vueltas
1608 ptn
490 op 550
2014
el dopage
2804 ptn
42 op 443
2013
steven van dael
866 ptn
371 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
346 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2830 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2296 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2023 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4047 ptn