Toon Vermijl

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
1280



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
388
Huidige aantal punten:
840

Palmares

2019
De Ruiters
1280 ptn
210 op 656
2018
De Ruiters
1125 ptn
431 op 715
2016
Toon
1539 ptn
419 op 750
2015
De Ruiters
1560 ptn
268 op 597
2014
De Ruiters
1491 ptn
366 op 567
2013
Team Selmer
1412 ptn
177 op 449

2017
Toon Vermijl
3209 ptn
240 op 604
2016
Toon
1297 ptn
468 op 596
2015
Toon Vermijl
1445 ptn
439 op 507
2014
De Ruiters
3726 ptn
60 op 488
2013
Selmer
2521 ptn
188 op 401

2017
Toon Vermijl
2267 ptn
113 op 809
2015
Toon Vermijl
3540 ptn
301 op 709
2014
De Ruiters
1362 ptn
296 op 585
2013
De Ruiters
2257 ptn
362 op 589

2015
Toon Vermijl
1167 ptn
376 op 492
2014
De Ruiters
2567 ptn
85 op 443
2013
De Ruiters
1615 ptn
268 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
329 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
2726 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
951 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1280 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1280 ptn