Andries Magchiels

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
26
Gemiddelde score dit seizoen:
1847



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
632
Huidige aantal punten:
572

Palmares

2019
Excelsior! Procycling
1839 ptn
1 op 656
2018
Excelsior Pro Cycling!
1297 ptn
254 op 715
2016
Excelsior! Pro cycling!
1484 ptn
457 op 750
2015
Excelsior! Pro Cycling
1975 ptn
41 op 597
2014
Excelsior! Pro Cycling
1493 ptn
364 op 567
2013
Excelsior! cycling team!!!
1147 ptn
309 op 449

2019
Excelsiora! pro cyclismo
1856 ptn
530 op 655
2018
Squadra Cyclistica Excelsiora!
1966 ptn
561 op 596
2017
Excelsior!
3363 ptn
179 op 604
2016
Excelsior! Pro Cyclismo
1457 ptn
394 op 596
2015
Excelsior! Pro Cycling
2410 ptn
186 op 507
2014
Excelsior! Pro Cycling
2943 ptn
235 op 488
2013
Excelsior! procycling
1140 ptn
350 op 401

2018
Excelsior! Pro Cycling
3077 ptn
46 op 600
2016
Excelsior! Pro Cyclisme
2609 ptn
265 op 691
2015
Excelsior! Pro Cyclisme
3375 ptn
365 op 709
2014
Excelsior! Pro Cycling
1556 ptn
239 op 585
2013
Excelsior! pro cycling
3093 ptn
100 op 589

2016
Excelsior Pro Cycling
797 ptn
424 op 437
2015
Zip AP zoa
1193 ptn
369 op 492
2014
Excelsior! pro cycling
2430 ptn
128 op 443
2013
Elke Spanjaard heeft een snor!
591 ptn
376 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
426 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 11 - Parijs-Roubaix (12/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
3077 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2063 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1847 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3695 ptn